avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 690 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Pot beneficia de concediu medical pt copil dacă am ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Pot beneficia de concediu medical pt copil dacă am fost 2 anii în Concediu Creșterea Copilului

Soția nu lucrează eu sunt cadru militar și vrea să știu dacă pe mine ma afectează la zilele mele de concediu medical. Și câte zile pot sa primesc concediu medical pt copil pe an
Cel mai recent răspuns: Fiulploii2013 , utilizator 10:17, 21 Martie 2018
Va referiti la concediul medical pentru ingrijirea copilului bolnav?
Sau la ce fel de concediu medical?

IULIA NEDELCU a scris:

Da. Ex .răcește copilul pot să-mi iau concediu pt copil eu dacă sotia nu lucrează. Dacă da cate zile pe an beneficiez pt concediu medical pt copil .. Și mi se adaugă la concediu medical al meu sau e separat. Și cine mi-l dă doctorul copilului sau
doctorul meu.

Da .Ex: Copilu răcește pot sa i-au eu medical dacă sotia nu lucrează. Dacă da cat concediu medical pt copil pot sa am pe an și se adaugă la concediu medical al meu sau e separat.
IULIA NEDELCU a scris:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu ingrijire copil cu boala contagioasa luciosul luciosul Buan ziua, Copilul meu s-a imbolnavit de varsat de vant. Eu lucrez si am platita la zi contributia la asigurarile de sanatate iar sotia mea este coasigurat. ... (vezi toată discuția)
Concediu medical pentru ingrijire copil cu handicap grav mitimama2000 mitimama2000 Sunt mama unui baiat autist in virsta de 8 ani si jumatate.Conform legii 448/2006 ,art .12, am dreptul la concediu medical pentru ingrijire copil bolnav pentru ... (vezi toată discuția)
Concediu risc material urmat de concediu de boala sau de comisie? vivi23ro vivi23ro sint insarcinata in aproape 6 luni, am intrat in concediu risc material in 9 aprilie, in data de 6 august imi expira cele 120 de zile de concediu risc, ... (vezi toată discuția)