avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1015 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Impozit pe teren
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Impozit pe teren

Buna ziua!
In legatura cu impozitul pe teren, as vrea sa imi spuneti daca Primaria poate sa te oblige la plata retroactiva a impozitului pe ultimii 5 ani cu penalizari. Mentionez ca in fiecare an am platit impozitul pana in data de 31 martie. Care este calea legala? si daca sunt obligata la plata impozitului pe ultimii 5 ani si a penalitatilor. Multumesc!!

Alte discuții în legătură

Impozit teren jucaviorica jucaviorica buna ziua, am fost sa platesc impozitul pe teren la Primarie si am fost pusa in fata faptului implinit sa platesc retroactiv pe ultimii 5 ani impozitul si ... (vezi toată discuția)
Impozitul pe cladiri persoane fizice flendurica flendurica Buna ziua, Am un apartament (56 m²) pentru care am platit in fiecare an pana in 2011 inclusiv impozitul pe locuinta ( ~90 RON). In 2011 am avut nevoie ... (vezi toată discuția)
Am primit o notificare de la primărie mariangabrieldumitrescu mariangabrieldumitrescu Bună. Am primit o notificare de la Primărie, in luna august sa merg sa plătesc impozitul pe clădire, teren și masina .în 15 zile de la comunicare ... (vezi toată discuția)