avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1131 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... impozit teren
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

impozit teren

buna ziua, am fost sa platesc impozitul pe teren la Primarie si am fost pusa in fata faptului implinit sa platesc retroactiv pe ultimii 5 ani impozitul si penalitatile pe teren incadrat pana acuma la neproductiv. Va rog sa-mi spuneti daca sunt obligata sa-l platesc temeiul legal si ce anume sa solicit sa pot sa -mi dau seama daca este legal.mentionez ca fara plata retroactiva in totalitate nu pot plati mozitul pe casa cu redecerea de 10% adica pana la 31.03.2018. Multumesc!

Alte discuții în legătură

Impozit pe teren erymolnar erymolnar Buna ziua! In legatura cu impozitul pe teren, as vrea sa imi spuneti daca Primaria poate sa te oblige la plata retroactiva a impozitului pe ultimii 5 ani cu ... (vezi toată discuția)
Chirie teren primarie frasana frasana In spatele garajului pe care il detin am ocupat 10 m patrati din spatiul verde pe care i am imprejmuit cu plasa si i am folosit pentru depozitarea diferitelor ... (vezi toată discuția)
Scutire impozit teren extravilan veteran de razboi edparaschiv edparaschiv Buna ziua, Vaduva unui veteran de razboi nu a declarat la primarie terenul extarvilan. Anul acesta l-a declarat si i-au fost calculate la declarare ... (vezi toată discuția)