avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 887 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Impozit pe casă și teren
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Impozit pe casă și teren

Sunt angajat ca asistent personal la primărie pentru fiul meu, care are certificat de încadrare in grad, Grav. Nu am solicitat scutirea de impozit pt.casă anul trecut pentru anul acesta. Ei spun că trebuie să plătesc impozitul pt.că nu am solicitat de anul trecut. Cererea depusă de mine luna aceasta, este valabilă pentru anul următor.
Da, scutirea se aplica din anul urmator depunerii solicitarii. Asa este si la Brasov.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturi recunoscute dupa deces Medeea  Iliescu Medeea Iliescu O persoana care a fost incadrata, in luna august, in gradul de handicap \"accentuat\" contesta certificatul de incadrare in grad de handicap la Comisia ... (vezi toată discuția)
Scutire impozit pers cu handicap cojocri61 cojocri61 Sunt persoana cu handicap grav pe 12 luni si conf legii sunt scutit de impozit pe cladiri si auto. Conf codului fiscal scutrea de impozit intra in vigoare cu ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! as dori să aflu dacă copilul (adult) cu dizabilități ... Danisivas Danisivas Bună ziua! As dori să aflu dacă copilul (adult) cu dizabilități îngrijit de părinți poate fi coproprietar la autoturismul părinților pentru a fi ... (vezi toată discuția)