avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 956 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Imposibliatea de transcrierea dreptului de ...
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Imposibliatea de transcrierea dreptului de proprietate a unui vehicul

Buna ziua! am cumparat un vehicul si ma confrut cu problema ca nu il pot inmatricula fara programare online pe siteul DRPICV Gorj fiind la ghiseul institutiei si respins de functionar actele fiind toate in regula putand fii preluate .Am verificat Online pe site-ul institutie pot rezerva transcrierea dupa 48 de zile lucatoare,nu ar fii un impediment cele 48 de zile dar imi doresc sa circul cu autoturismul si nu pot legal decat 30 de zile,dupa care daca sunt prins circuland cu el netranscris mi se retine certificatul de inmatriculare de catre politie.
Ce pot face legal in acest sens?
Reinoiesc conctractul de vanzare cumparare din 30 in 3o de zile cu fostul proprietarul,de mentionat este faptul ca sa facut impunerea catre taxe si impozite.? Cer audienta la seful de serviciu inmatriculari?
Ultima modificare: Marți, 20 Martie 2018
mihai0888, utilizator

Alte discuții în legătură

Inmatriculare masina Myhai007 Myhai007 Buna ziua, am si eu o intrebare pot sa circul cu masina inmatriculata de la fostul proprietar fara ca eu sa o mai inmatriculez? Intreb acest lucru deoarece as ... (vezi toată discuția)
Masina cumparata, inmatriculare dupa expirarea rca crengutamirela crengutamirela Am cumparat masina cu proprietar roman inmatriculata in 2008.Am intocmit contarct de vanzare cumparare si am inregistrat-o la impozite si taxe. Intrebarea ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare auto Tomix Tomix Buna ziua, As avea o intrebare cu privire la inmatricularea unui autovehicul inmatriculat in Romania. Am achizitionat un autovehicul inmatriculat in ... (vezi toată discuția)