avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 350 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Plată spitalizare Olanda
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Plată spitalizare Olanda

Bună ziua, am o mare problema tatăl meu a făcut din senin o criza de epilepsie în Olanda , a fost găsit în stare inconștientă cu hipotermie și hipoglicemie, a fost solicitata ambulanța și a stat internat 2 zile pe terapie intensiva și 3 zile pe salon pentru investigații, nu au găsit cauza, analizele au ieșit toate bune, problema era ca în țară și acolo nu avea asigurare, era în vizită, la externare nota de plata a fost 12.000 euro, toate astea s au întâmplat în noiembrie 2017,si nu ni sa cerut plata, am crezut ca putem plăti în tara asigurare și ei sa deconteze, nu am reușit și nici cei de la spital nu au mai sunat, însă acum au revenit precum ca li se întorc scrisorile înapoi la spital. În momentul de fata este asigurat în țară începând cu luna ianuarie, puteți sa îmi spuneți ce am putea face în legătură cu nota de plată? Și dacă nu se plătește ce se poate întâmpla ?

Alte discuții în legătură

Malpraxis petrebeatrice petrebeatrice buna seara!!! iertati-ma ,nu stiu cum sa incep dar sunt disperata! tatal meu a fost internat pt o pneumonie! in doua zile starea lui era bunicica!! dar ... (vezi toată discuția)
Bună seara, vă rog frumos să mă sfătuiți cum trebuie să ... Maria-Daniela1982 Maria-Daniela1982 Bună seara, Vă rog frumos să mă sfătuiți cum trebuie să procedez în următoarea situație : mama mea a decedat anul trecut în 27 aprilie 2020 ... (vezi toată discuția)
Disperare Elena Cristina84 Elena Cristina84 Buna ziua imi cer scuze dar sunt foarte mahnita de situatie familiei si a bunici vazand ca se afla in coma de gradul 4 la spitalul numarul 1 Craiova Dj.Scriu ... (vezi toată discuția)