avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 489 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Taxa auto
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Taxa auto

Bună ziua. Am si eu o intrebare daca ma poate ajuta cineva.
Dacă am depus actele pentru recuperarea taxei auto de vreo 5 luni ar fi trait sa primesc răspuns ca sa aprobat sau nu?
Eu nu am primit nici un răspuns. Multumesc
Cel mai recent răspuns: Jeki , utilizator 20:15, 20 Martie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu trebuia sa primiti raspuns. Abia la inceputul anului au inceput sa lucreze cu aceste dosare si abia de saptamana viitoare vor incepe sa faca plati pentru taxele ce au fost ahitate inainte de 2013! [ link extern ] /
Multumesc pentru răspuns. Numai bine

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa auto 2010. primim toti banii sau doar in rate? adicxu adicxu Buna ziua.Am platit taxa in 2009 si 2010.Am dat in judecata in 2012 ,si abia in 5 noiembrie 2013 am primit de la Curtea de apel.Ulterior a mai trebui sa merg ... (vezi toată discuția)
Restituire taxa auto, restituire esalonata chiar daca sentinta e data inainte de oug 8/2014 Petronia Petronia Buna ziua! In anul 2013 am castigat in instanta procesul privind restituirea taxei auto, decizie ramasa definitiva si irevocabila asa ca, in decembrie 2013 am ... (vezi toată discuția)
Recuperari taxa auto vyorelbossu vyorelbossu BUNA ZIUA as dori si eu un raspuns sau daca pot continua cu recuperarea la CEDO .In anul2012 am cumparat o masina din germania unde am platit taxa auto care ... (vezi toată discuția)