avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 584 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Amenda rovinieta
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Amenda rovinieta

Buna ziua, azi am aflat de la taxe și impozite că am o amenda pentru rovinieta din iulie 2017. Nu am primit înștiințare acasă. Problema e că doamna de la ghișeu mă informat după ce am făcut plata, așa că am platit și amenda o data cu taxele și impozitele. Mai pot face ceva pentru a-mi recupera banii?
Multumesc
Ultima modificare: Marți, 20 Martie 2018
AnaxorH, utilizator
Cel mai recent răspuns: Valeriu Chirita , Avocat 15:31, 20 Martie 2018
Solicitati o copie a procesului verbal de contraventie si faceti plangere contraventionala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda rovinieta Edy Nedelcu Edy Nedelcu Buna ziua,Cine ma poate ajuta cu recuperarea unei amenzi de rovinieta venita dupa 1 an jumate de la vanzarea masini ,care am platit-o astazi. Mentionez ca as ... (vezi toată discuția)
Cum se poate anula un proces verbal prin care am fost amendat pentru lipsa rovignetei? tuty tuty am primit o amenda pentru lipsa rovignetei cu semnatura electronica,am platit-o si as dori sa stiu daca se poate anula si daca da,ce anume trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. astăzi am observat ca am uitat sa plătesc rovinieta ... dany2605 dany2605 Bună ziua. Astăzi am observat ca am uitat sa plătesc rovinieta din Martie 2022... Nu mi a venit nici o amenda acasa Am citit ca dacă nu primesc nimic ... (vezi toată discuția)