am primit o amenda pentru lipsa rovignetei cu semnatura electronica,am platit-o si as dori sa stiu daca se poate anula si daca da,ce anume trebuie sa fac?Deasemenea am aflat cand am fost sa platesc impozitul locuintei ca mai figurez cu o alta amenda ,pentru acelasi lucru,din decembrie 2010,dar de care nu am fost instiintata decat acum .In acest caz ce trebuie sa fac?Cum aflu ,in primul rand,cand a fost data ,de catre cine,de ce nu am fost instiintata prin posta ,la fel ca celelalte,etc?Va multumesc
Pentru prima situatie pentru a anula procesul-verbal de contraventie trebuie sa faceti plangere contraventionala impotriva acestuia in termen de 15 zile de la comunicare. Pentru cea de-a doua situatie, faceti o cerere de comunicare a unei copii a procesului-verbal iar in 15 zile de la primirea copiei faceti plangere contraventionala.
Atentie ca plangerile contraventionale impotriva PV trebuiesc adresate -distinct-la judecatoriile responsabile locatiei unde a fost constatata si consemnata fiecare contraventie