avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 814 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Cum se poate anula un proces verbal prin care am fost ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Cum se poate anula un proces verbal prin care am fost amendat pentru lipsa rovignetei?

am primit o amenda pentru lipsa rovignetei cu semnatura electronica,am platit-o si as dori sa stiu daca se poate anula si daca da,ce anume trebuie sa fac?Deasemenea am aflat cand am fost sa platesc impozitul locuintei ca mai figurez cu o alta amenda ,pentru acelasi lucru,din decembrie 2010,dar de care nu am fost instiintata decat acum .In acest caz ce trebuie sa fac?Cum aflu ,in primul rand,cand a fost data ,de catre cine,de ce nu am fost instiintata prin posta ,la fel ca celelalte,etc?Va multumesc
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 21:07, 24 Ianuarie 2012
Pentru prima situatie pentru a anula procesul-verbal de contraventie trebuie sa faceti plangere contraventionala impotriva acestuia in termen de 15 zile de la comunicare. Pentru cea de-a doua situatie, faceti o cerere de comunicare a unei copii a procesului-verbal iar in 15 zile de la primirea copiei faceti plangere contraventionala.
Atentie ca plangerile contraventionale impotriva PV trebuiesc adresate -distinct-la judecatoriile responsabile locatiei unde a fost constatata si consemnata fiecare contraventie

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda rovinieta pentru masina vanduta georgeionica georgeionica daca am vandut masina si e radiata doar fiscal iar la 4 luni de la incheierea contractului noul proprietar a luat amenda pentru rovinieta trebuie sa o platesc ... (vezi toată discuția)
Contestare pv politia rutiera Sylverman21 Sylverman21 Salut. Astazi din nefericire am dat peste un echipaj rutier care mi-a luat permisul de conducere datorita \\"neacordarii unei prioritati\\" la o trecere de ... (vezi toată discuția)
Pot face ceva ca sa mi se anuleze o amenda de circulatie? MARA MALINA MARA MALINA Buna seara, Pot face ceva ca sa mi se anuleze o amenda de circulatie?...Am fost surprinsi de radar in circulatie, nu a fost viteza mare dar suficient pentru a ... (vezi toată discuția)