Salut.
Astazi din nefericire am dat peste un echipaj rutier care mi-a luat permisul de conducere datorita "neacordarii unei prioritati" la o trecere de pietoni.
Imi poate cineva spune si mie ce trebuie sa fac ca sa contest procesul verbal, adica ce acte, formulari, tot ce as putea pune la dosar ca sa depun contestatia la tribunal?
Multumesc frumos.
Daca apreciati ca detineti probe temeinice pentru a combate masura dispusa impotriva dvs,aveti dreptul sa formulati plangere contraventionala impotriva PV in termen de 15 zile de la comunicare,la judecatoria responsabila locatiei unde a fost constatata si consemnata contraventia
Acte : copie carte de identitate, copie proces-verbal, si plangerea pe care o veti formula(doua exemplare- unul pentru instanta, unul pentru Ipj).
In ceea ce priveste formularea, gasiti pe net destule modele de plangeri. Veti explica in plangere care sunt motivele de fapt si de drept( de ce doriti sa fie anulat procesul-verbal).
Contestare pv
mariusoi1233
buna ziua , ma un pv de traversare strada prin loc nepermis si va rog sa ma ajutati sa imi spuneti dc pot sa il contest
in ziu a de 08 12 2012 ora 12.25 pe ... (vezi toată discuția)