avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 696 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Luare permis pe nedrept
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Luare permis pe nedrept

Buna ziua. Am o intrebare la dumneavoastra. Am fost amendat cu suspendarea permisului de conducere pe motivul neacordarii la trecerea de pietoni desii pietonul nu era angajat in trecere fiind pe bordura. Am semnat PV-ul dar politistul a oprit un sofer ulterior ca martor dupa care politistul a bifat ca nu doresc semnarea PV-ului. Pot castiga permisul de conducere in instanta? Ce sanse am si ce e de facut? Va multumesc
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 12:24, 21 Noiembrie 2015
Daca apreciati ca fapta retinuta in sarcina dv nu este reala ,aveti dreptul sa formulati plangere contraventionala impotriva PV,in termen de 15 zile de la comunicarea acestuia,la judecatoria responsabila locatiei unde a fost constatata si consemnata contraventia

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie pentru proces verbal neintocmit la fata locului SimonaI SimonaI Buna ziua, Va solicit sprijinul in urmatoarea problema: Mi s-a suspensat permisul de conducere pentru o perioada de 30 zile cu dovada pe 15 zile pe motiv de ... (vezi toată discuția)
Abuz - amendat pentru ca nu as fi acordat prioritate pietonilor cristisangeorz cristisangeorz La o trecere pt pietoni, in mun. Cluj-Napoca, am acordat prioritate pietonilor anagajati in traversare, dupa care am plecat; pe trecere nu ma era nici o ... (vezi toată discuția)
Contestatie proces verbal alinauim alinauim Buna ziua, In urma cu 7 zile i-au luat permisul sotului meu (sofer de camion)....se afla pe un drum cu 4 benzi si la o trecere de pietoni s-au angajat in ... (vezi toată discuția)