avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 344 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensie
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensie

Buna ziua,
Bunica mea este plecată în altă țară la mama mea.
Înainte să plece a facut o procura la o vecina sa ia pensia, însă expira luna viitoare.
Cum pot sa procedez sa iau eu pensia (locuiesc în alt oras) fara ca bunica mea sa vina din străinătate.
Se poate sa imi trimita procura de acolo? Iar eu cu procura unde ma prezint?
De asemenea, ma gândeam daca poate sa o mute pe card. Din nou, fără să fie nevoie de prezenta ei, ci sa imi faca mie o procura.
Ce ma sfătuiți?

Va multumesc pentru ajutor!

Alte discuții în legătură

Custodie minor voicu_diana voicu_diana buna ziua! am nevoie de o indrumare de la dvs sau de un sfat va rog frumos. am o fetita de 1 an si 3 luni nu sunt casatorita dar traiesc in concubinaj. am ... (vezi toată discuția)
Transfer pensie dintr-un oras in altul marinaalexandrescu marinaalexandrescu Buna seara, am si eu o problema si nu stiu cum sa o rezolv. asta iarna am luat bunica din Bucuresti si am adus-o la mine (in alt oras), pana acum am avut ... (vezi toată discuția)
Părinți necasatoriti Daniel.P Daniel.P Buna seara locuiesc împreuna cu viitoarea soție mai are 4 luni pana împlinește 18 ani dorim sa plecam din țara părinți ei nu au fost căsătoriți si ... (vezi toată discuția)