Speta este urmatoarea: acum 4 ani am divortat amiabil la notariat, domiciliul copilului fiind stabilit la mine/eu fiind mama lui. Mentionez ca era vorba despre un minor, elev-licean iar relatiile noastre parinte copil au decurs normal timp de trei ani de zile.
De cand adolescentul nostru a facut 20 de ani - este student, are pretentii de a locui impreuna cu o alta persoana la domiciliu/o adolescenta. In momentul in care i se interzice are reactii agresive, vizibile- sparge usi, geamuri sau chiar acte de violenta domestica fiind ajutat de concubina cu care ocupa abuziv apartamentulmotivand ca mama este obligata sa il tina pana la terminarea studiilor #indiferent de atitudinea lui /comportamentul lui. Amandoi mint si au reactii agresive necontrolate.
Mentionez ca nu au serviciu, nu au un venit stabil, sunt aqresivi verbal si fizic iar adolescentul problema nu a frecventat nici o ora de curs la faculatate.
Ce se poate face in aceasta situatie? Usile apartamentului sunt pline de gauri datorita pumnilor si picioarelor aplicate de adolescentul agresiv ajutat de concubina lui.
Pt actiunea in evacuare ? La instanta- la judecatoria de care apartin.
Poate apela la 112 cand e cazul de violenta. Dar politia nu va rezolva decat temporar problema.
poze, inregistrari, martori si actiune in instanta pentru evacuare. Pe concubina o puteti da afara de acum, solicitati ajutorul politiei daca nu vrea sa paraseasca casa. Nu are mutatie acolo, nu are drept sa fie in casa dumneavoastra iar fiul dumneavoastra nu e proprietar ca sa decida cine si cand sa vina.
Daca fiul incearca sa fie violent iarasi apelati politia.
Imi pare rau ca treceti prin asa ceva insa nu e normal sa traiti in teroare.