avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 749 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... CIM si DA la aceeasi firma?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

CIM si DA la aceeasi firma?

Buna ziua!
Am contract de munca pentru functia de manager achizitii intr-o firma. In plus, uneori fac traduceri pentru aceasta firma, dar fata de la HR imi spune ca nu poate sa-mi faca contract DA pentru aceste traduceri, fara insa sa-mi dea o baza legala. Ma puteti ajuta, va rog ? Se poate sa detin CIM si DA la aceeasi firma, pentru activitati diferite?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:10, 20 Martie 2018
Se poate cumula veniturile din c.i.m. cu cele dintr-un contract de drepturi de autor pentru activitati diferite.

Nu exista un text de lege expres care sa interzica asa ceva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumul de contracte sau cumul de functii? cristina_b cristina_b e posibil ca o persoana sa fie angajata la un angajator cu 3 contracte de munca cu timp partial pe aceeasi functie (manager de proiect)? citind art.35 constat ... (vezi toată discuția)
Contract de munca cu norma de 8 h/zi la 4 angajatori , ca lucrator desemnat ssm>? gabibotea gabibotea Se poate lucra ca lucrator desemnat SSM , cu norma de 8 h /zi la 4 angajatori diferiti, evident in conditiile in care si acestia accepta ? Aceasta pentru a ... (vezi toată discuția)
2 contracte de munca cu 8h? Arion Ramona Arion Ramona Buna ziua, se poate ca o persoana sa aiba 2 contracte individuale de munca la 2 firme diferite cu norma intreaga de luni-vineri,fiind trecut la ambele firme cu ... (vezi toată discuția)