avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1096 soluții astăzi
Forum AvocatNet Italia Carti de identitate, acte de stare ... Ce pot sa fac pentru a reinnoi un document de ...
Discuție deschisă în Carti de identitate, acte de stare civila, pasapoarte, vize

Ce pot sa fac pentru a reinnoi un document de identitate sau pasaportul?

Sunt rezident in Italia . Sunt divortat, dar nu am certficatul de divort. Am documentele romanesti scazute si nu am nici certificat de nastere .
Ultima modificare: Marți, 20 Martie 2018
Gabriela Monica Ionescu, Consultant fiscal
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 20:56, 20 Martie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Trebuie sa faceti duplicate dupa documente, sa obtineti si hotararea de divort si sa o legalizati la judecator si numai dupa aceea puteti reinnoi cartea de identitate si pasaportul.
Pentru toate aceastea trebuie sa veniti in tara. Adresati-va consulatului Romaniei din zona dvs.sau Ambasadei Romaniei din Italia si solicitati un "titlu de calatorie" care este valabil doar pentru a va reintoarce in Romania (termen de valabilitate 30 zile de la eliberare).
Ultima modificare: Marți, 20 Martie 2018
Gabriela Monica Ionescu, Consultant fiscal

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Urgență Iulia Ava Iulia Ava Bună ziua! Sunt în Italia și cartea de identitate românească a expirat.. Pentru a ma întoarce în România am făcut programare pentru eliberarea ... (vezi toată discuția)
Ce drepturi are un copil nascut in italia, cu parinti romani daca revin in tara? alinandreea alinandreea sora mea va naste in italia, in aprilie 2013 si vrea sa revina in tara,( impreuna cu sotul care a lucrat in italia cu forme legale), dupa nastere. ce drepturi ... (vezi toată discuția)
Procura sau pasaport pentru venirea in tara cu minor nascut in italia Mariusoo Mariusoo eu sunt in Italia...sotia a nascut aici si am decis sa inchid activitatea de aici si sa revenim in tara...asi pleca cat mai repede....copilul are o luna ... (vezi toată discuția)