avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 763 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Despre dauna totala
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Despre dauna totala

Buna seara,
Pe 1 martie un domn m-a tamponat in trafic. (Domnul era asigurat la Euroins). Dupa lungi duscutii la asigurari, in urma deschiderii dosarului de dauna, azi am primit un mail prin care sunt anuntata de faptul ca autoturismul este considerat dauna totala.
1. Daca nu sunt de acord cu suma oferita (2450 e , autoturismul fiind pe piata undeva la 5000e .-passat 2007)ce pot face mai departe?
2. In cat timp ,din punct de vedere legal trebuie rezolvat dosarul deschis? Cat va mai dura pana la recuperarea prejudiciului si ce cale pot lua?

Alte discuții în legătură

Ce benefici am de la rca? Nevzat95 Nevzat95 Salutare, in urma cu o luna de zile am avut un accident auto la care sa constatat ca nu sunt vinovat am deschis dosarul de daune absolut tot si anexa 2 dusa de ... (vezi toată discuția)
Sunt un asigurat euroins care a lovit un participant la trafic. am fost anuntat ca voi fi dat in judecata. mariussmeek mariussmeek Buna ziua! Sunt un asigurat Euroins care a lovit un participant la trafic. Va las detaliile mai jos: -> Eu sunt vinovat de producerea accidentului si am ... (vezi toată discuția)
Buna ziua.am primit o cerere de chemare in judecată cu subscrisa ... Emil1980 Emil1980 Buna ziua.Am primit o cerere de chemare in judecată cu subscrisa Omniasig împotriva pârâtei Euroins Romania cu citirea in calitate de intervenient forțat ... (vezi toată discuția)