avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 958 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Ce benefici am de la RCA?
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Ce benefici am de la RCA?

Salutare, in urma cu o luna de zile am avut un accident auto la care sa constatat ca nu sunt vinovat am deschis dosarul de daune absolut tot si anexa 2 dusa de la politie, astazi am sunat la asigurari si nu era domnul care mi-a deschis dosarul sa uitat peste dosar colegul lui la care imi precizeaza ca masina mea nu este dauna totala.. avari (Motor spart,lonjeron stramb,capota,faruri,parbriz,aripa,bara fata, radiatoare +multe altele) cum este posibil sa nu primesc dauna totala??

Firma asigurari Euroins

Am nevoie urgenta de autoturism sa ma pot deplasa la munca asiguratorii nu ar trebui sa imi asigure autoturism?

Astept raspuns multumesc!
Ultima modificare: Joi, 22 Martie 2018
Nevzat95, utilizator
Cel mai recent răspuns: IRIS AG BROKER de ASIGURARE , Consultant asigurari 17:55, 23 Martie 2018
Buna ziua,

1. Daca reparatia este < decat deviz reparatii, nu este dauna totala.
2. Asiguratorul nu va pune la dispozitie autoturism la schimb, ci acopera lipsa de folosinta. Intrebati asiguratorul daca si cat va acorda pentru inchirierea unui autoturism similar si pe ce perioada.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problema dosar dauna fondul de garantare arsene21 arsene21 Salut, Am urmatoarea problema. In urma unui accident, masina mi-a fost avariata atat fata cat si spate iar cel vinovat avea asigurare la Astra. Am luat ... (vezi toată discuția)
Asigurari geo_ci20 geo_ci20 Buna ziua ma numesc G. Ciorba, si in data de 28, luna curenta, am fost acrosat de catre o masina care mi-a produs pagube in valoare de 1000 ron. am fost ... (vezi toată discuția)
Problema anexa 2, masina lovita in parcare un1ck un1ck Buna ziua, in seara de 19 oct. un dement mi-a lovit masina, fiind parcata, in parcare pe la ora 23:00 (sambata), neavand nici permis, fiind si beat, politia ... (vezi toată discuția)