avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 191 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... problema anexa 2, masina lovita in parcare
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

problema anexa 2, masina lovita in parcare

Buna ziua, in seara de 19 oct. un dement mi-a lovit masina, fiind parcata, in parcare pe la ora 23:00 (sambata), neavand nici permis, fiind si beat, politia i-a facut dosar penal etc, mi-au dat autorizatie de reparatie, Duminica am luat asigurarea de la masina lui (are la Euroins), Luni am fost la Asociatia Pagubitilor RCA mi-au facut dansii dosarul si toate cele...pt ca jegosii astia de la Euroins nici macar nu raspund la telefon si cica numai prin telefon trebuie facuta programare..

Masina (Hyundai Accent, 2008, 1.4) e destul de sifonata in partea din fata (capota motor, bara fata, faruri, proiectoare, aripi, armatura bara fata indoita, radiator, trager, si ce o mai fi la interior)

Dar ce nu inteleg eu, nici pana in ziua de astazi nu a venit nimeni sa constate sau sa se uite macar la masina, sa faca o evaluare ceva, am inteles ca se asteapta Anexa 2, DC DUREAZA ATATA PT O HARTIE? Eu stau ca prostu cu masina busita nedeplasabila, ploua, ninge, rugineste.. Ce este de facut, ori trebuie sa-l dau p'ala in judecata sa imi plateasca, ori sa astept dupa astia sa se rezolve? Ori sa incep sa o fac pe banii mei? VA ROG UN RASPUNS, UN SFAT CEVA, MULTUMESC
Cel mai recent răspuns: Nicoleta 1988 , utilizator 08:06, 14 Ianuarie 2020
Căutați un service care sa va repare mașina pe RCA-ul celuilalt. In cazul in care găsiți întrebați dacă suma pentru reparație nu este plătită în totalitate de asigurător cine acoperă restul. Doar așa veți fi sigur că nu plătiți diferența din buzunar.
Ultima modificare: Duminică, 24 Noiembrie 2019
Nicoleta 1988, utilizator
Din pacate nici acum nu am rezolvat cu masina, 3 luni deja..doar ce am mutat-o la service, unde au zis ca nici nu poate sa se uite la ea fara documentele....de vina sunt jegosii astia de la Asociatia Pagubitilor RCA, rog pe aceasta cale sa nu apeleze nimeni la nemernicii astia, astia sunt doar niste intermediari, nu cum am crezut eu de la inceput ca au legatura cu asiguratorii si ca te rezolva mai repede...ei iti fac dosarul doar ca masina sa fie dauna totala (pt ca altfel nu cred ca isi pot recupera de la Asigurator banii pe masina care ti-o da), iti ofera masina la schimb si trag de timp ca sa isi scoata ei apoi mai mult pe inchirierea ei de la Asigurator si daca renunti la masina te pune pe tine sa platesti, niste jeguri de oameni sa profite de necazul omului...mi-au trimis acum cateva zile oferta de despagubire, acu sa vad cand o sa trimita Euroins banii..incredibil in ce tara de cacat traim cu asemenea scursuri
Întrebați la Topspeed Bragadiru daca se implică ei. Sunați și explicați situația, poate că ajută.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident, daune minore, constat amiabil. Îmi pot repara mașina înainte de programarea pentru constatarea daunelor? dieter-adrian dieter-adrian Buna ziua. In weekend am avut un mic accident,tamponare. Mergeam in coloana,cel din fata mea a franat brusc,incercand sa evite alta masina care a semnalizat ... (vezi toată discuția)
Intrebare rca sisq77 sisq77 Buna ziua, Am facut un accident auto din vina mea. Politia a venit la fata locului, a intocmit un proces verbal, nu e vorba de amiabila. Intrebarea ar fi, ... (vezi toată discuția)
Am dus mașina pe platformă, pentru constatare, la asigurătorul șoferului vinovat și am completat niște formulare. nu am primit niciun răspuns, ar trebui să mai fac ceva? Catalin9871 Catalin9871 Buna ziua! Masinea mea a fost accidentata pe 2 iunie, personajul vinovat are asigurare la Euroins. Politia a incheiat PV de constatare si mi-a dat copie dupa ... (vezi toată discuția)