avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 738 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Pot primi indemnizatie daca am lucrat o perioada in ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Pot primi indemnizatie daca am lucrat o perioada in strainatate?

Buna seara!
Contractul de munca din Romania s-a incheiat pe data de 8 martie 2017, la 1 an 5 luni dupa inceperea acestuia. Din aprilie 2017 pana pe 30 octombrie 2017 am muncit in Olanda. In momentul de fata sunt in concediu de risc maternal platit de statul olandez. Data aproximativa a nasterii este 24 iunie 2018. Pot primi indemnizatie in Romania?

Alte discuții în legătură

Indemnizație creștere copil A.zaharia A.zaharia Buna seara . Am nascut pe 5 mai 2018. Am fost angajată pana pe 8 martie 2017 in Romania, studentă pana in mai 2017. Am muncit in strainatate pana in ... (vezi toată discuția)
Concediu medical risc AndreeaRebegea AndreeaRebegea Buna ziua. Va rog sa ma ajutati cu un raspuns daca se poate. Eu ma aflu in concediu de risc maternal(valabil pana la sfarsitul lunii) si ar fi 90 zile de risc ... (vezi toată discuția)
Ccc ContSters453464 ContSters453464 Bună seara! Eu am lucrat 4 ani la firma x pana pe 24 februarie 2017. Ulterior am avut o pauza de aproximativ 2 luni iar pe 19 aprilie 2017 am inceput munca ... (vezi toată discuția)