avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 867 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Vitrina cu produse alimentare ambalate
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Vitrina cu produse alimentare ambalate

Buna ziua , As vrea sa stiu de ce am nevoie pentru a instala o vitrina cu sendivisuri, salate, sucuri, achizionate de la firme de la catering in receptia unei firme de rent a car?

Multumesc
Ultima modificare: Miercuri, 21 Martie 2018
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Cod caen 5630 activitati permise lucianstanila lucianstanila Buna ziua, Spuneti-mi va rog ce activitati pot intreprinde daca am 5630 ? Adica pot vinde inghetata sau sandvich-uri si salate luate de la o firma de ... (vezi toată discuția)
Productia, ambalarea si comercializarea sucurilor naturale din fructe si legume thedoughplace thedoughplace Buna ziua, As vrea sa stiu care sunt pasii pe care trebuie sa ii urmez pt a putea produce, ambala si vinde ulterior sucuri naturale din fructe si legume ... (vezi toată discuția)
Accident cu auto rent a car, fara sa aiba casco Gherman Adrian Gherman Adrian Accident cu auto rent a car, fara sa aiba casco, Am avut un accident cu un autoturism rent a car, nu am avut cunostinta ca nu a re asigurare casco, am ... (vezi toată discuția)