avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 430 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Accident cu auto rent a car, fara sa aiba casco
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Accident cu auto rent a car, fara sa aiba casco

Accident cu auto rent a car, fara sa aiba casco,
Am avut un accident cu un autoturism rent a car, nu am avut cunostinta ca nu a re asigurare casco, am reparat , achitat , acum mi se solicita sa achit si perioada in care a fost la reparat chiria, mai mult decat atat nu doreste sa scoata de la service si sa aduca la sediu, imi cere sa o duc eu si sa platesc la zi chiria , sunt stresat zilnic la telefon si amenintat cu avocati. La o dacia logan din 2017 am achitat 11500 reparatii piese noi si cu toate ca proprietarul cunoaste la care service este autoturismul mi a facut plangere pentru abuz de incredere la politie ca nu stie unde e autoturismul si nu am restituit.
Precizez ca administratorul societatii RENTAL CATERING SRL din Sovata, judet Mures , cunoaste toate detalile din momentul producerii accidentului , nu ma sprijinit deloc , am vrut sa fiu corect intrucat accidentul sa produs din vina mea si am reparat pe banii mei autoturismul. Acesta ma ameninta demult ca a dat autoturismul in consemn fapt pentru care am spus sa ridice el autorurismul de la firma care a reparat, mentionez am achitat factura.
Ultima modificare: Luni, 14 Noiembrie 2022
Gherman Adrian, utilizator

Alte discuții în legătură

Dosar de dauna casco Nicolae1966 Nicolae1966 Am asigurat casco auto Logan si in urma unui eveniment(a fost zgariata de pasari pe mai mult de 50%). A fost intocmit dosar de dauna, m-am prezentat la un ... (vezi toată discuția)
Buna ziua sunt posesorul unui autoturism dacia logan iii nou ... dandingiurgiu dandingiurgiu Buna ziua Sunt posesorul unui autoturism Dacia Logan III nou cumparat in martie 2021. Dealungul timpului in acesti 2 ani am avut si unele probleme care ... (vezi toată discuția)
De ce trebuie sa platesc ieu si nu asiguratoru regep regep Subiect: sal sal am avut un accident duminica care sa lasat cu dauna totala,azi diminatat mau sunat de la reprezentanta dacia sa ma duc ca am dauna totala ... (vezi toată discuția)