avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 568 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Plata contributii
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Plata contributii

Buna ziua
Lucrez in domeniul bugetar (militar) si in timpul liber am un PFA - agent asigurari (cod CAEN 6622 activitati independente). Castigul net anual este peste 30000 lei.
Vreau sa va intreb daca eu pot beneficia de pensie din aceasta activitate independenta pe langa cea de bugetar cand va veni timpul de iesit la pensie.
Daca raspunsul este afirmativ, va rog sa-mi dati si cateva detalii ce ar trebui facut.
Va multumesc mult.
Cu deosebit respect
Cel mai recent răspuns: Jeremy , utilizator 14:59, 21 Martie 2018
Daca venitul net anual pe 2017 este mai mare de 22800 = 12x1900 depuneti declaratia 600, veti plati CAS si veti beneficia de pensie.
Va multumesc, domnule Iulian
Cu respect

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozitare servicii suport it Andp Andp Buna ziua, Pentru o persoana fizica care realizeaza venituri extrasalariale din activitati independente de suport IT (ex. Freelancer) este suficient a se ... (vezi toată discuția)
Depunere declaratie 600 pentru plata cas danpin69 danpin69 Buna ziua Sunt PFA din 2014 cu norma de venit, obiectul activitatii fiind \" Coafura si alte activitati de infrumusetare\" cod CAEN 9602. Intrebarea mea ... (vezi toată discuția)
Cass la pfa aureljecu aureljecu Buna ziua , In anul 2007 am activat ca : - pensionar - salariat cu contract de munca , program normal - PFA ( consultanta ) Mentionez ca am pensie mai ... (vezi toată discuția)