avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 435 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Permisul anulat pentru substanțe psihoactive
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Permisul anulat pentru substanțe psihoactive

Am făcut un accident,mai exact unul a intrat în mine și când am ajuns la politie la accidente ușoare mi s-a făcut antidoping-ul și mi-a ieșit metadona(am uitat sa specific ca eu am reteta prescrisa de la spital pt metadona). Celalalt avea numere pe Bulgaria și nu avea asigurare. Mie mi-au luat permisul și m-au dus la inml sa îmi ia sânge și urina. Ce pot sa fac sa scap cat mai ușor și ce ii face celuilalt? Mulțumesc frumos!
Ultima modificare: Miercuri, 21 Martie 2018
,

Alte discuții în legătură

Accident, test antidoping pozitiv. este adevărat că dacă în sânge îmi iese metadonă cât am prescris de medic nu mi se întâmplă nimic? Am făcut un accident,mai exact unul a intrat în mine și când am ajuns la politie la accidente ușoare mi s-a făcut antidoping-ul și mi-a ieșit ... (vezi toată discuția)
Am fost prins in trafic de un echipaj de sectie cu tratamentul ... ducati1200 ducati1200 Am fost prins in trafic de un echipaj de sectie cu tratamentul meu de metadona am reteta,am fost dus la Udriste unde am iesit pozitiv la Drugtest si la urma ... (vezi toată discuția)
Va salut! am fost depistat conducand un autovehicul sub influenta ... somebody111 somebody111 Va salut! Am fost depistat conducand un autovehicul sub influenta unei substante psihoactive, mai exact am fost testat cu aparatul DrugTest si am iesit positiv ... (vezi toată discuția)