Media Intră în comunitate
avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 684 soluții astăzi

Conferință avocatnet.ro: Recalificările fiscale - riscuri pentru companii. Lectori: EY România. Marți, 19 Octombrie, ora 11:00. Rezervă loc și participă → 

Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Am fost prins in trafic de un echipaj de sectie cu ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Am fost prins in trafic de un echipaj de sectie cu tratamentul ...

Am fost prins in trafic de un echipaj de sectie cu tratamentul meu de metadona am reteta,am fost dus la Udriste unde am iesit pozitiv la Drugtest si la urma m-au dus la INML unde mi-au luat urina pt testare iar din 2 martie 2021 astept analizele.
Mai am vreo sansa sa raman cu permisul sau il anuleaza?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: ducati1200 , utilizator 17:53, 28 Iulie 2021
Medicul care v-a prescris tratamentul, v-a atentionat in legatura cu efectele medicatiei asupra capacităţii de a conduce vehicule?
Pe mine nu ma afectau pastilele cand conduceam,adica gen sa ma.ia somnu la volan,sunt in tratament cam 7-8 ani si nu am avut un accident din vina mea in afara cand stateam la semafor si ma lovit alt auto din spate.


Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” a scris:

Medicul care v-a prescris tratamentul, v-a atentionat in legatura cu efectele medicatiei asupra capacităţii de a conduce vehicule?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident, test antidoping pozitiv. este adevărat că dacă în sânge îmi iese metadonă cât am prescris de medic nu mi se întâmplă nimic? Am făcut un accident,mai exact unul a intrat în mine și când am ajuns la politie la accidente ușoare mi s-a făcut antidoping-ul și mi-a ieșit ... (vezi toată discuția)
Buna seara , am fost testat cu drugtest si mia ieșit metanfetamina ... Moha Mohamed Moha Mohamed Buna seara , Am fost testat cu Drugtest si mia ieșit metanfetamina pozitiv eu nu am consumat metanfetamina am consumat o pastila cu bzo Alprozam la inml mia ... (vezi toată discuția)
Alcool la volan andreigabriel51 andreigabriel51 Buna ziua . In data de 28.10.2017 ma plimbam cu niște prieteni cu mașina eu Find la volan . Ne-a oprit un echipaj unul dintre prietenei mei avea iarba la el ... (vezi toată discuția)