avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 645 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Pot recupeta taxa ?
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Pot recupeta taxa ?

Am depus cererea pentru recuperare taxa auto,copie carte dar nu si copie talon, Daca primesc refuz din lipsa acte m.-ai pot face ceva pentru a obtine recuperarea taxei? Am instrainat autoturismul in 2009. Multumesc.

Alte discuții în legătură

Obținere copie talon si carte identitate auto Balucris Balucris Buna ziua, Pentru recuperarea taxei auto am nevoie de o copie după talon si cartea de identitate a autoturismului. ( Masina a fost înstrăinată între ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa auto fara talon ? raiders81 raiders81 Nu mai detin autoturismul,pot justifica ca mi-a apartinut,prin copie carte identitate,chitanta anaf de plata a taxei,acte radiere , etc.Cei de la fisc nu imi ... (vezi toată discuția)
Buna seara. am aflat faptul că se restituie sumele reprezentand ... ionutalex86 ionutalex86 Buna seara. Am aflat faptul că se restituie sumele reprezentand taxa de poluare a autovehiculului publicata in oug 93/2022. Intrebarea mea este : Mai pot ... (vezi toată discuția)