avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 913 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cine are dreptul la succesiunea bunicii mele
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cine are dreptul la succesiunea bunicii mele

Bunica mea a decedat si vreau să fac succesiunea împreună cu fratele meu după moartea ei am rămas doar noi nepoți bunica este din partea mamei dar a decedat si ea mama mea a mai avut un frate căsătorit care nu a avut nici un copil insa si el a decedat !Soția lui trăiește are dreptul la ceva casă era pe numele bunici !
Cel mai recent răspuns: MihailZC , utilizator 19:52, 21 Martie 2018
Buna seara,
Da, si matusa dumneavoatra 9fotia unchiului) are drepturi succesorale,
E bine sa discutati cu un avocat pentru ca toate sunt in functie de momentul deceselor.
Da ... sau discutati cu un notar, mai bine.
Daca unchiul dvs. a decedat inaintea bunicii, sotia acestuia nu va mosteni bunica.
Spuneti-ne care este ordinea in care au decedat unchiul, mama si bunica.
Casa este bun propriu al bunicii sau a fost dobandita in timpul casatoriei cu bunicul?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire - succesiune simao simao Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu o opinie pentu speta de mai jos. Ma intereseaza cum se va impartii masa succesorala a bunicii mele in conditiile in care ... (vezi toată discuția)
Mostenire rasuramona rasuramona sotum meu a vut un unchi care a decedat in 1997 si anul acesta in august a decedat si sotia lui ,acesti neavand copii. la succesiune au dreptul si nepotii sau ... (vezi toată discuția)
Nu am gasit un notar sau avocat care sa imi explice coerent, ... mateidonea mateidonea Nu am gasit un notar sau avocat care sa imi explice coerent, sper sa ma ajutati. Unchiul meu (fratele mamei) a decedat recent si a carui sotie a decedat cu ... (vezi toată discuția)