avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1110 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Succesiune
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Succesiune

Dupa efectuarea unei succesiuni,printre altele,urmasul a ramas cu un autoturism care nu era declarat la serviciul taxe si impozite din orasul in care avea domiciliul.Pentru autoturism s-a platit impozit de la dobandirea acestuia, pana la data decesului ( dec.2017) la serviciul taxe si impozite din localitatea unde a avut domiciliul anterior.Acum ,dupa efectuarea succesiunii, serviciul de taxe si impozite,din orasul de resedinta solicita plata restanta si penalizarile aferente pentru autoturism. Este normal sa se plateasca pentru acelasi autoturism impozit in doua localitati ?Ce solutii exista pentru a intra in normalitate?

Alte discuții în legătură

Impozit cladiri octaviancu octaviancu Mama mea detine in proprietate o locuinta din anul 1970. De pe urma decesului bunicii mele (in anul 2009), mama a dobandit, prin succesiune, o a doua locuinta. ... (vezi toată discuția)
Bunicul meu a avut un au autoturism, dar el fiind veteran de ... attlette attlette Bunicul meu a avut un au autoturism, dar el fiind veteran de razboi nu a trebuit sa plateasca taxe si impozite pentru nimic. Recent a decedat :( si am ramas pe ... (vezi toată discuția)
Art. 109, alin 5, oug 195/2002 vs art. 165 (codul de procedura fiscala) antonyc antonyc Buna ziua, Am o nelamurire in legatura cu modul de stingere a taxelor datorate catre stat si ccolectate de catre anaf. Aveam doua amenzi mai vechi ( ... (vezi toată discuția)