avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1051 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Bunicul meu a avut un au autoturism, dar el fiind ...
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Bunicul meu a avut un au autoturism, dar el fiind veteran de ...

Bunicul meu a avut un au autoturism, dar el fiind veteran de razboi nu a trebuit sa plateasca taxe si impozite pentru nimic. Recent a decedat :( si am ramas pe cap cu masina care are un motor de 3000 cmc, cumparata in 2005. Eu am inceput sa folosesc masina in ultimii doi ani deoarece bunicu nu mai putea conduce in siguranta.
Masina este inregistrata pe el, normal, doar era a lui.
Cat timp de la decesul bunicului, pot sa las masina inregistrata pe el, deoarece daca o trec pe mine, va fi cam mare impozitul.
Ultima modificare: Miercuri, 24 Martie 2021
attlette, utilizator
Cel mai recent răspuns: attlette , utilizator 11:27, 25 Martie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Cine il mosteneste pe bunic trebuie sa plateasca si impozitul pe masina. In mod normal, daca dvs. folositi masina, trebuie sa platiti si impozitul. Impozitul se plateste anual, iar pentru neplata se acumuleaza dobanzi si penalizari de intarziere.
Multumesc pentru raspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poate fi considerata discriminatorie modalitatea de calcul a impozitelor auto si pe cladiri ? Bobosan Bobosan Buna ziua. In ultimii ani, pentru impozitul auto s-a mers pe principiul ca cine are motor mare sa plateasca mai mult. Pana aici nici o problema, e normal ca ... (vezi toată discuția)
Vaduvele de veterani de razboi si taxele suporteru suporteru Buna ziua! Puteti sa-mi spuneti si mie paragraful de lege care stipuleaza daca vaduvele de veteran de razboi sunt scutite sau nu de plata taxelor penbtru ca ... (vezi toată discuția)
Drepturi ale veteranilor de razboi danutza_mihai danutza_mihai Buna ziua. As avea si eu o nelamurire. Prietenul meu vrea sa-si inscrie masina in judetul Galati, pe numele bunicului sau, veteran de razboi, dar , la primarie ... (vezi toată discuția)