avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 967 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitatea bugetară şi a ... Cine are dreptul sa puna viza cfp?
Discuție deschisă în Contabilitatea bugetară şi a serviciilor externalizate

Cine are dreptul sa puna viza cfp?

Buna ziua, Serviciul public(cu personalitate juridica) din cadrul unei primarii are angajat 1 contabil si 1 sef serviciu cum niciunul dintre ei nu poate pune viza cfp deoarece sunt implicati in operatiune si nu exista o alta persoana care ar putea pune viza intrucat nu respecta cerintele.
1. Poate pune viza cfp contabilul primariei pe baza unei decizii emise de Domnul Primar?
2. Mentionez ca contabilul primariei ia cei 10% spor pentru viza cfp, are dreptul sa mai ia inca 10% ptr viza care o da in cadrul serviciului?
Ultima modificare: Miercuri, 16 Mai 2018
carmen01011958, moderator

Alte discuții în legătură

Delegare atributii + spor + .... oanaportar oanaportar Bună dimineaţa ! Este un caz mai dificil. Vă rog din tot sufletul să mă ajutaţi cum trebuie să se procedeze. Contabilul şef al instituţiei ... (vezi toată discuția)
Spor cfp este incompatibil cu cel de conducere? tibstefaug tibstefaug Lucreaz intr-un srl infiintat de Consiliu Local. In cadrul societatii contabilul sef exercita CFP si pune viza aferenta. Pt aceasta activitate primeste un ... (vezi toată discuția)
Ce se poate face ? - decizie necomunicata .... oanaportar oanaportar Buna dimineata ! Vreau sa ma ajutati sa lamuresc o problema de serviciu cu care se confrunta fratele meu: - fratele meu lucreaza in cadrul ... (vezi toată discuția)