avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 748 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Exercitarea autoritatii parintesti exclusiv de catre ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Exercitarea autoritatii parintesti exclusiv de catre mama

Se poate ca un parinte sa aiba drept la vizita in fiecare weekend ? Am cerut exercitarea autoritatii parintesti exclusiv de catre mine si modificarea programului de vizita ...in hotararea de divort a fost stabilit programul de vizita in sapt 1 si 3 de vineri dimineata pana duminica seara la ora 18 , plus a doua zi de Paste , a doua zi de Craciun . Desi am avut nenumarate dovezi ca tatal a manifestat violente asupra mea in fata copilului si il lua sub infulenta alcoolului mi a fost respins capatul de cerere privind exercitarea autoritatii parintesti . Si in plus a modificat programul de vizita in toate zilele de sambata si duminica intre orele 10-14. Este posibil asa ceva ? Adica eu nu mai pot pleca nici macar in vacanta cu copilul meu ?
Cel mai recent răspuns: Ramona Manea 27 , utilizator 18:09, 22 Martie 2018
Se pare ca este posibil, doar exista o hotarare judecatoreasca in acest sens....
Tatal nici nu a depus cerere reconventionala ...nu a cerut acest program . Iar eu am cerut altceva
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
În procesele de acest fel se poate întâmpla orice.
Încercați să declarați apel.
Aveti dreptul sa va motiveze apelul un avocat.

Custodia exclusivă se obține foarte greu.
Ultima modificare: Joi, 22 Martie 2018
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Da ..custodia se obtine foarte greu , mi a respins cererea insa de ce sa imi modifice astfel programul , daca eu nu am cerut asa ceva si tatal nu a depus nici macar întâmpinare sau cerere reconventionala ? Mi a luat dreptul de a mai pleca cu copilul meu in week end undeva de exemplu ? Eu nu mai am nici un week end liber ..practic, si daca vine si daca nu vine la vizita eu sunt obligata sa stau acasa ? Cu el nu se poate discuta sa inteleaga ...ar face orice doar sa ma plimbe pe la Politie

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nerespectarea hotararii judecatoresti danadanap danadanap Obiect: situaţie juridică minor hotărâre care suplineşte acordul parental Tip solutie: Respinge cererea Solutia pe scurt: Respinge actiunea precizată. ... (vezi toată discuția)
Exercitare custodie comuna cand parintii locuiesc in orase diferite ContSters129337 ContSters129337 Cum se exercita custodia comuna cand parintii locuiesc in orase diferite? In cazul meu, am de 8 ani custodia fiului meu. Tatal are program de vizita (poate sa ... (vezi toată discuția)
Trecere frontiera cu minor mara2017 mara2017 Buna ziua. In urma divortului fiul nostru a ramas in custodia mea. Tatal are program de vizita sambata SAU duminica, in prima si a treia saptamana din ... (vezi toată discuția)