Se poate ca un parinte sa aiba drept la vizita in fiecare weekend ? Am cerut exercitarea autoritatii parintesti exclusiv de catre mine si modificarea programului de vizita ...in hotararea de divort a fost stabilit programul de vizita in sapt 1 si 3 de vineri dimineata pana duminica seara la ora 18 , plus a doua zi de Paste , a doua zi de Craciun . Desi am avut nenumarate dovezi ca tatal a manifestat violente asupra mea in fata copilului si il lua sub infulenta alcoolului mi a fost respins capatul de cerere privind exercitarea autoritatii parintesti . Si in plus a modificat programul de vizita in toate zilele de sambata si duminica intre orele 10-14. Este posibil asa ceva ? Adica eu nu mai pot pleca nici macar in vacanta cu copilul meu ?
Da ..custodia se obtine foarte greu , mi a respins cererea insa de ce sa imi modifice astfel programul , daca eu nu am cerut asa ceva si tatal nu a depus nici macar întâmpinare sau cerere reconventionala ? Mi a luat dreptul de a mai pleca cu copilul meu in week end undeva de exemplu ? Eu nu mai am nici un week end liber ..practic, si daca vine si daca nu vine la vizita eu sunt obligata sa stau acasa ? Cu el nu se poate discuta sa inteleaga ...ar face orice doar sa ma plimbe pe la Politie