avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 745 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediul de creștere copil se Adaugă la vechime ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediul de creștere copil se Adaugă la vechime imediat ce s-a terminat perioada concediului?

Buna ziua! Sunt pensionata pe caz de boala din 2013, iar in 2016 am nascut. In luna Iunie 2018 se termina perioada de 2 ani de creștere copil pentru care am primit indemnizație. Pe parcursul acestor 2 ani am primit și pensia de invaliditate.
Întrebarea mea este dacă acești 2 ani se adaugă la vechimea in munca începând cu luna Iunie 2018 (printr-o cerere la Casa de Pensii) sau se adaugă când implinesc vârsta standard de pensionare?
Va mulțumesc!
Ultima modificare: Joi, 22 Martie 2018
Iuliana Croitoru, utilizator
Cel mai recent răspuns: Iuliana Croitoru , utilizator 15:58, 22 Martie 2018
Nu are cum sa se mai adauge la vechime, daca in acelasi timp ati primit si pensie de invaliditate.
Va mulțumesc pentru răspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie pentru limita de varsta boban81 boban81 Ma poate ajuta cineva sa-mi spuna cand pot iesi la pensie?Sunt nascut in 1953 luna 6 am o vechime de 10 ani la grupa 1,11 ani si 11 luni la grupa 2 si 8 ani la ... (vezi toată discuția)
Dilema pensionare anticipata Inna 05 Inna 05 Buna ziua Daca sunt nascuta in 05.1954, actualmente pensionata pe caz de boala din 03.2007, cu o vechime de 29 de ani si 8 luni, in ce conditii pot ... (vezi toată discuția)
Pensie anticipata poeana poeana Sunt nascuta pe 15.09.1957 si am o vechime de 25 ani si 8 luni in campul muncii . De 4 ani sunt pensionata pe caz de boala de gradul 3 si am decizia de ... (vezi toată discuția)