Buna seara! Am ai eu aceeasi problema si anuma ca fostul meu sot nu ia platit pensia alimentara fiului meu de 4 ani de zile! de fapt niciodata nu a porimit nici un ban!Azi este ziua baiatului meu si nbici macar nu l-a sunat!:((As vrea va rog sa imi spuneti si mie ce trebuie sa fac,pentru a-l obliga cumva sa ii dea drepturile copilului!Precizez ca el lucreaza in italia si nu am decat nr lui de telefon si o adresa! MULTUMESC ANTICIPAT
Va multumesc pentru sfat!
Am depus plangerea dar din cate am inteles nu am termeni de finalitate prea curand,pentru ca el este plecat din tara iar in tara nu are absolut nici o ruda pentru a-i plati!
Raman cu speranta ca peste ceva timp isi va aminti de fiul lui si ii va trimite drepturile!:((
Da exista o hotarare judecatoreasca ce il obliga la plata pensiei alimentare pana la varsta de 18 ani.Aceasta hotarare a fost formulata in urma cu 4 ani si in tot acest timp fiul meu nu a primit absolut nici un ban.
Pensie alimentara
Mirela Dinu
Am si eu o problema cu pensia alimentara. In anul 2006 in urma unei procesului de divort minorul mi-a fost incredintat mie (respectiv mamei), instanta obligand ... (vezi toată discuția)