avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 895 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Raspuns la intampinare
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Raspuns la intampinare

Buna ziua. Am depus in urma cu cateva saptamani la judecatorie, o cerere de chemare in judecata a angajatorului, pentru drepturi banesti. Azi am primit o adresa, in care mi se aduce la cunostinta ca in termen de 10 zile de la primire, am obligatia de a depunde raspuns la intampinare.
Ce anume ar trebui sa raspund acestei comunicari? Sau ce anume ar trebui sa depun?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: NinelM , utilizator 18:59, 22 Martie 2018
~ Conținut șters la cerere ~
Multumesc frumos pentru raspuns. O seara excelenta!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Judecãtoria nu a fixat termen de judecatã în 30 zile de la depunerea plângerii contravenþionale costels87 costels87 Buna ziua. In data de 23 februarie 2013 am primit o amenda; am primit procesul verbal acasa pe 28 februarie/1 martie si am depus la judecatorie o contestatie ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara student Sorana29 Sorana29 Buna seara , am si eu o intrebare daca se poate sa imi raspundeti. Sunt studenta anul 1 ,am depus la tribunal actele necesare pentru pensie de intretinere pe ... (vezi toată discuția)
Intampinare la care nu s-a primit raspuns adrianzzz adrianzzz Buna seara!Sunt putin nelamurit.In urma cu un an parintii mei au castigat irevocabil un proces insa acum o saptamana au primit instiintare ca au fost dati din ... (vezi toată discuția)