avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 656 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Furt din colet trimis din Germania in România
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Furt din colet trimis din Germania in România

Buna ziua. Am o nelămurire . Am trimis un colet din Germania in România .mi sa spus de la firma Hermes ca pachetul are asigurate 500€ . Pachetul a ajuns in România la fan curier ...care nu am înțeles din ce motive au decis sa nu îl livreze la domiciliu așa cum era plătit ...și din cauza ca nu s-a dus nimeni după el iau dat retur . Pachetul a ajuns din nou la mine ...am făcut reclamație la Hermes care mi-au trimis pachetul din Nou in România gratis . Ajuns in sfârșit in România ...a fost livrat fără ca destinatarul sa semneze deoarece i sa spus ca nu e nevoie pachetul fiind asigurat . Evident tatăl meu la dus in casa iar când la deschis ...lipseau sticlele de alcool ...100 de euro ..telefonul care era in pachet era spart ...iar laptopul la fel infunctionabil . Am descoperit din poze cum au reușit sa deschidă pachetul și sa îl sigileze înapoi fără sa rupă etichet cu datele personale pe care au lipito pe pachet in fata mea ...e mult de explicat dar am cutia de la pachet tatăl meu mi-a trimis aici și se poate arată in fata poliției sau a unui judecător cum anume au făcut sa îl deschidă ...acuma rezulta ca am depus plangere In România mi-au spus cei de la fan curier ca ei nu îmi răspund mie ca sa fac plângere la Hermes și le vor răspundem lor...am făcut plângere la Hermes și îmi spun ca nu au cum sa ma despăgubească dacă pachetul nu a dispărut De tot . Deci vreau sa ii dau in judecată nu este normal sa se deschidă pachetul și sa se fure tot ce era de valoare in el . Ce șanse am sa câștig și sa fiu despăgubită din moment ce paguba este destul de mare ...

Alte discuții în legătură

Continut colet schimbat- cargus nicoleta15 nicoleta15 Buna ziua! Am trimis la Iasi un colet cu un generator in valoare de 4000 lei cu plata ramburs. Deoarece acum doua luni am trimis tot la Iasi un pachet care mi ... (vezi toată discuția)
Posibila teapa facilitata de firma de curierat rapid cataNFS cataNFS Aveam de vanzare un samsung s5 , pe un site de vanzari , am fost contactat de un pretins cumparator , ne am inteles la pret , am trimit produsul cu verificare ... (vezi toată discuția)
Colet "violat" - fan courier teomic_a teomic_a In urma cu cateva zile am trimis un colet cu serviciul Fan Courier la Satu Mare, in urma caruia trebuia sa primesc ramburs o suma de bani. Odata ajuns coletul ... (vezi toată discuția)