avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1901 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Militar veteran
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Militar veteran

Dacă pe contractul de vânzare cumpărare este trecută și soția se mai plătește impozit pe clădire dacă soțul este veteran?
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 16:40, 23 Martie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Pentru plata impozitului pe cladiri legea veteranilor prevede scutire pentru veterani si pentru vaduvele veteranilor de razboi.
In cazul dvs., sotia nu este scutita de impozit pe cladiri si se plateste 50 % din impozitul total datorat pe cladirea respectiva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Texe urmasi veteran de razboi Respect968 Respect968 Buna seara! vreau sa stiu si eu daca sunt scutit de impozitele de la primarie (casa, pamant) ca nepot al unui veteran de razboi care nu mai e in viata...bunica ... (vezi toată discuția)
Scutire impozit vaduva de veteran de razboi nerecasatorita eugen1959 eugen1959 Un veteran de razboi proprietar de apartament a fost scutit de impozit pe apartament.In urma decesului, sotia dobandeste dreptul de vaduva de veteran de razboi ... (vezi toată discuția)
Vaduva veteran de razboi- scutire la plata impozitului pe cladire si teren gutica gutica bunica mea , este vaduva veteran de razboi . de 3 ani primaria de care apartine in incaseaza impozit pentru casa , teren, stiam ca cei ca ea sunt scutiti de ... (vezi toată discuția)