avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 291 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Retineri la arenda pfa
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Retineri la arenda pfa

Buna ziua, Sunt pfa si as dori sa stiu daca in februarie 2018 dau arenda pe 2017 , in natura sau bani cum calculez arenda? Ce retineri fac si virez/ ce declaratie fac 100 sau 112? Se fac facturi pt arenda sau nu? Cum se fac? Cu tva sau nu? Sau dau arenda in baza unui tabel?
Ultima modificare: Vineri, 23 Martie 2018
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Sume retinute din arenda amariusflorin amariusflorin Buna. Daca am inteles bine, in 2018, suma rezultata din arendarea unui teren agricol va fi impozitata cu 10% iar CASS nu se mai retine. La o arenda (pentru ... (vezi toată discuția)
Plata impozit arenda amphora amphora Buna ziua, Am un contract de arendare in derulare si am primit un act aditional prin care trebuie sa aleg modul de impozitare (la sursa sau determinare venit ... (vezi toată discuția)
Omitere facturare arenda adriacst adriacst Bună ziua! La o firmă care are ca activitate cultivarea cerealelor , arenda in natura este evidențiată doar in baza unui tabel centralizator conținând ... (vezi toată discuția)