avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 334 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... Despăgubiri
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

Despăgubiri

Către ce instanță mă pot adresa pentru despăgubiri vizavi de condițiile de detenție?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:51, 25 Martie 2018
Buna ziua,
Puteti sa va adresati lui Toader sa vi-ii dea de la el din venituri. Deocamdata nu exista o asemenea lege in Romania.
Toader si-a dat pur si simplu seama ca pe tema asta Romania va pierde procesele de la CEDO pe banda rulanta, deci tot ce poate face el este sa limiteze costurile.
Cum se pot obține despăgubiri la CEDO pentru condițiile din penitenciare
[ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salut! m-am eliberat aproximativ acum un an dintr-un penitenciar ... albertc8903 albertc8903 Salut! M-am eliberat apocomativ acum un an dintr-un penitenciar din Romania. As dori sa dau statul in judecata pentru a obtine despagubiri de la cedo privind ... (vezi toată discuția)
Aplicarea ougnr.10/2013 petricadracea petricadracea “ Curtea Constitutionala a Romaniei a declarat neconstitutionale doua prevederi prin care statul putea sa restituie in 10 ani despagubirile pentru ... (vezi toată discuția)
Despagubiri de la cedo vaymoka vaymoka in luna decembrie a anului trecut am fost de acord sa primesc de la statul roman o despagubire de 3000e pt ca nu au respectat conditiile de detentie de la ... (vezi toată discuția)