avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1102 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Dosar recuperare concedii medicale in 2018
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Dosar recuperare concedii medicale in 2018

Am vazit pe site-ul CNAS ca in 2018 trebuie adaugate la dosarul de recuperare concedii medicale si urmatoarele documente: Baza de calcul a concediilor medicale precum si dovada platii indemnizatiei de concediu medical.
1. Acest lucru este valabil si pentru dosare de recuperare din 2017?
2. Avand in vedere ca certificatul de concediu medical contine informatii legate de baza de calcul, mai trebuie aduse si alte documente?
3 In legatura cu dovada platii indemnizatiei de concediu, nu mi-e foarte clar cum pot demonstra acest lucru. La noi se plateste avans si lichidare, iar sumele platite (prin banca) nu contin numai indemnizatia de concediu medical pentru ca salariatul poate avea intr-o luna si concediu de odihna sau sa aiba ore lucrate.
Ultima modificare: Vineri, 23 Martie 2018
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: IULIA NEDELCU , Consultant resurse umane 16:24, 23 Martie 2018
Pe site-ul CASMB la rubrica "Angajatori" dosarul de recuperare trebuie sa contina:
- cererea 2 ex
- D 112 (anexa 1 si anexa 1.1)
- centralizatorul privind CM
- CM - fisa roz completate la rubrica platitor
- fisa sintetica (439) eliberata de ANAF.

Unde ati gasit componenta dosarului de mai sus?
Pe site-ul CASMB la rubrica "Angajatori" dosarul de recuperare trebuie sa contina:
- cererea 2 ex
- D 112 (anexa 1 si anexa 1.1)
- centralizatorul privind CM
- CM - fisa roz completate la rubrica platitor
- fisa sintetica (439) eliberata de ANAF.

Unde ati gasit componenta dosarului de mai sus?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu medical postnatal de completat si cerere inaintare apetra apetra Am mers la casa de sanatate sa depun un certificat medical cu anexa 1.1 de la D112 si centralizatorul. Un functionar a refuzat sa le primeasca spunand ca imi ... (vezi toată discuția)
Continut dosar sume de recuperat de la fnuass pentru indemnizatii fierarita fierarita Ce trebuie sa contina dosarul ce vizeaza recuperarea banilor de la Fnuass pentru indemnizatii? Mentionez ca lucrez la un pfa, am fost angajata acum am intrat ... (vezi toată discuția)
Certificat concediu medical mihteo mihteo Ce face institutia cu Certificatul medical al unui salariat? Se mai depune la Casa de sanatate? Daca da, in ce termen? (vezi toată discuția)