avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 966 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... ajutor social pentru un angajat
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

ajutor social pentru un angajat

o angajata care sufera de cancer, a suferit o interventie chirurgicala la o clinica privata, costurile au fost de 41.000 lei, societatea a achitat suma de 25.000 lei, in conditiile in care factura nu este emisa pentru angajator ci pe numele angajatei. Cum pot justifica legal, plata sumei de 25.000 lei?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:53, 23 Martie 2018
Printr-un acord incheiat cu angajata , din care sa rezulte ca o cota-parte din costul operatiei va fi sustinuta de catre angajator.... anterior acordul va trebui sa existe o hotarare AGA prin care sa se decida acordarea acelui ajutor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Operatie nereusita!!! DOTZ DOTZ Buna ziua! Am si eu o problema! Am suferit o interventie chirurgicala la unul dintre ochi, iar operatia nu a reusit, vad la fel ca inainte poate chiar putin ... (vezi toată discuția)
Cum si in ce conditii se recupereaza banii de la cnas dupa o interventie chirurgicala? dan66daniel dan66daniel Am ales sa fiu operat la o clinica particulara(care nu are relatii cu casa) de ruptura complexa de menisc exterior ,pentru ca pe plan local m-au trimis ... (vezi toată discuția)
Costuri interventie chirurgicala spital privat alexstirbu alexstirbu Buna ziua Doresc sa va aduc la cunostinta situatia mea ca si pacient al unui spital privat: In data de 25.11.2016 am suferit o interventie chirurgicala ... (vezi toată discuția)