avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 827 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Program de liniste
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Program de liniste

Buna ziua ! De curand m-am mutat cu chirie intr-un bloc nou . Blocul nu este inca locuit in totalitate, ocupate fiind pana in 10 apartamente , restul fiind inca in constructie .Problema este ca zgomotul produs de bormasinile muncitorilor este atat de puternic incat am impresia ca lucrarile se efectueaza la mine in apartament . Exista cumva program de liniste si in acest caz ?
Ultima modificare: Vineri, 23 Martie 2018
Mihaela Mky, utilizator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 19:43, 23 Martie 2018
Programul de liniste stabilit prin lege este pentru orele 22,00-8,00 si 13,00-14,00
Gasiti informatii aici: www.avocatnet.ro/articol_361...
Vedeti pct.2 din lege art.25 si art.26
Programul de liiste in imobileled elocuit in comun este prevazut de disp L nr 61/1991 si prin regulamentul de ordine interioara intocmit de fiecare asociatie de proprietari/locatari
Existe imobile de locuit in comun care datorita materialelor de constructie prezinta deficiente de izolatie fonica

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Orele de liniște la bloc GAGI GAGI Vă rog să -mi spuneți conform LG 196/2018,care sunt orele de liniște la bloc? (vezi toată discuția)
Liniştea publică la bloc isabella2018 isabella2018 Bună ziua, vă rog sa-mi spuneți care sunt intervalele orare de păstrare a liniştii la bloc. Am găsit legea dar in mai multe forme şi nu sunt sigură. ... (vezi toată discuția)
Zgomot la bloc AnnaMarya93 AnnaMarya93 Ce program este stabilit pentru linistea la.bloc . Legal .. (vezi toată discuția)