avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 959 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Hotarare de divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Hotarare de divort

Divort pe teritoriul Romaniei, el a ramas in SUA, unde trebuie sa depuna hotarirea de divort in SUA? As aprecia enorm un raspuns, va multumesc.
Cel mai recent răspuns: anca7408 , utilizator 08:43, 24 Martie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Trebuie să se informeze acolo.
În mod sigur în statul unde s-a oficiat căsătoria dar sa se informeze.
Ultima modificare: Vineri, 23 Martie 2018
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Casatoria este facuta in Targoviste, divortul in Bucuresti, amindoi romani dintre care numai unul a ramas in SUA. Am citit tot ce se putea pe internet, se vorbeste numai despre divorturi in care cel putin unul este cetatean american ( si implicit recunoasterea divortului pronuntat in strainatate a cetateanului american). Si eu banuiam ca numai interesindu-se in NY va gasi raspuns, dar nu stim carui forum sau institutii trebuie sa ne adresam mai intai. Multumesc din suflet pentru raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casatorie in noua zeelanda, divort in romania? MariaLiliana MariaLiliana Buna ziua! Am o situatie foarte complicata si as avea nevoie de niste sfaturi. In Decembrie 2009 m-am casatorit in Noua Zeelanda, cu un cetatean american. Dupa ... (vezi toată discuția)
Inregistrarea in romania a divortului pronuntat in sua Opinca Opinca Buna, prietenul meu este cetatean american si sa casatorit in urma cu 20 ani in Romania cu cetatean roman, locuiesc in SUA. Au divortat acum 2 ani in SUA si el ... (vezi toată discuția)
Divortul de un cetatean american florentina31 florentina31 Buna ziua , Sunt casatorita cu un cetatean american pe teritoriul Americii, ulterior am fost trimisa de cei de la imigrari acasa pentru a imi astepta ... (vezi toată discuția)