avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 433 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Dreptul la o familie in Romania a unui condamnat ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Dreptul la o familie in Romania a unui condamnat pentru infractiuni electronice implicand minori in Marea Britanie

Va rog sa ma lamuriti care este procedura in Romania in urmatoarea situatie: Prietenul meu a fost condamnat in Marea Britanie pentru posesie de imagini interzise cu fete minore, si condamnat la o sentinta de 3 ani fara executare. Ca urmare, a fost introdus in Registrul infractorilor sexuali si Protectia Copilului din UK ii interzice sa stea nesupravegheat cu orice persoana minora timp de 5 ani cat va fi in Registru. Ni s-a spus clar ca daca vom avea un copil acolo, nu va avea voie sa locuiasca cu mine si bebelusul in timpul in care e in Registru si are restrictia aia. Intrebarea mea e ce sanse avem sa locuim impreuna aici in Romania si sa avem o familie ? Cei de la Protectia Copilului din Marea Britanie vor anunta automat Protectia Copilului de aici? Mentionez ca el regreta foarte mult greseala asta care i-a distrus viata si ar face orice sa putem fi impreuna ca o familie. Va multumesc pentru orice fel de lamurire!

Alte discuții în legătură

Dreptul la o familie in romania a unui condamnat pentru infractiuni electronice implicand minori in marea britanie teddygirl teddygirl Va rog sa ma lamuriti care este procedura in Romania in urmatoarea situatie: Prietenul meu a fost condamnat in Marea Britanie pentru posesie de imagini ... (vezi toată discuția)
Salut , numele meu este emanuel și am o întrebare,daca copilul ... Mariof Mariof Salut , numele meu este Emanuel și am o întrebare,daca copilul meu are un plan de protectie, aici în uk și soția mea decide sa se reîntoarcă în ... (vezi toată discuția)
Parinti necasatoriti, resedinte diferite Andra Curty Andra Curty Buna ziua. Va rog sa ma ajutati cu un sfat in urmatoarea situatie: sunt dublu cetatean (roman / britanic), fiicele mele in varsta de 3 ani sunt cetateni ... (vezi toată discuția)