avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1115 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... tichete masa
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

tichete masa

Buna seara. Un salariat angajat in timpul lunii, care are stipulat in contract si primirea tichetelor de masa, primeste pentru prima luna de munca tichetele, avand in vedere ca firma le achizitioneaza in ultima decada a lunii in curs pentru luna viitoare?
Ultima modificare: Sâmbătă, 24 Martie 2018
Vioreld, utilizator
Cel mai recent răspuns: Florin Cioca , Consilier juridic 11:32, 25 Martie 2018
Conform prevederilor din c.i.m.,are dreptul.
Buna ziua,
Angajatorul poate solicita tichete de masa si in timpul lunii, separat, pentru acest gen de salariati.
Mai multe despre tichete de masa: [ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tichete de masa Luci05 Luci05 Buna ziua! Am fost in concediu de creștere copil si am revenit la serviciu,as dori sa stiu cum se dau tichetele de masa,pe luna in curs sau pe luna ce a ... (vezi toată discuția)
Bonuri de masa ancabulgarean ancabulgarean Buna ziua, la sfarsitul lunii ianuarie mi-am dat demisia. In luna gebruarie am luat salarul dar nu am mai primit bonuri de masa. Intrebarea este: bonurile ... (vezi toată discuția)
Tichete de masa in sistemul sanitar stelarman stelarman LEGE nr. 142 din 9 iulie 1998 (*actualizată*) ART. 5 (1) Angajatorul distribuie salariaţilor tichetele de masa, lunar, în ultima decada a fiecărei ... (vezi toată discuția)