Buna ziua, la sfarsitul lunii ianuarie mi-am dat demisia. In luna gebruarie am luat salarul dar nu am mai primit bonuri de masa. Intrebarea este: bonurile de masa se primesc pe luna anterioara ca si salarul sau se primesc pe luna in curs?
Multumesc!
Angajatorul distribuie salariaților tichetele de masă în ultima decadă a fiecărei luni, pentru luna viitoare. Numărul de tichete de masă acordat fiecărui salariat corespunde cu numărul de zile lucrătoare din luna pentru care se face distribuirea (un tichet de masă/zi lucrată).
Prin urmare, in luna ian. trebuia sa primiti tichete de masa pentru luna februarie, in conditiile in care si in luna februarie ati mai fi lucrat.
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Tichete de masa
someru
Daca un angajat inceteaza activitatea la 1 apr. 2011, poate primi bonuri de masa pt. luna martie in care a lucrat 18 zile, iar restul a fost in conc. de ... (vezi toată discuția)
Tichete de masa
danutza-dana
Va rog sa-mi spuneti daca mi-am dat demisia conf art 55/lit b pe 23 08 2011,dar contractul de munca mi-a fost inchis incepand cu data de 31 08 2011,mai pot ... (vezi toată discuția)