avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 406 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Bonuri de masa
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Bonuri de masa

Buna ziua, la sfarsitul lunii ianuarie mi-am dat demisia. In luna gebruarie am luat salarul dar nu am mai primit bonuri de masa. Intrebarea este: bonurile de masa se primesc pe luna anterioara ca si salarul sau se primesc pe luna in curs?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Adolfina Pop , Consultant fiscal 10:26, 13 Februarie 2014
Angajatorul distribuie salariaților tichetele de masă în ultima decadă a fiecărei luni, pentru luna viitoare. Numărul de tichete de masă acordat fiecărui salariat corespunde cu numărul de zile lucrătoare din luna pentru care se face distribuirea (un tichet de masă/zi lucrată).
Prin urmare, in luna ian. trebuia sa primiti tichete de masa pentru luna februarie, in conditiile in care si in luna februarie ati mai fi lucrat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tichete de masa someru someru Daca un angajat inceteaza activitatea la 1 apr. 2011, poate primi bonuri de masa pt. luna martie in care a lucrat 18 zile, iar restul a fost in conc. de ... (vezi toată discuția)
Tichete de masa danutza-dana danutza-dana Va rog sa-mi spuneti daca mi-am dat demisia conf art 55/lit b pe 23 08 2011,dar contractul de munca mi-a fost inchis incepand cu data de 31 08 2011,mai pot ... (vezi toată discuția)
Eliberare bonuri de masa snoopy17 snoopy17 Buna seara , am lucrat la o firma 1 an de zile , iar luna trecuta in data de 14 mi-am facut demisia , mi-am facut lichidarea la zi , fara nici o problema , am ... (vezi toată discuția)