avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 595 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Tratament Tva vanzari Amazon USA
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Tratament Tva vanzari Amazon USA

Care este tratamentul TVA in cazul vanzarilor pe Amazon .Firma din Romania este platitoare de Tva ,iar stocul de marfa provenind din China ajunge direct un depozitele Amazon din USA. Multumesc.
Ultima modificare: Duminică, 25 Martie 2018
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Vanzare amazon eu - import produse china NEGOITA92 NEGOITA92 Buna ziua, Am o firma SRL D neplatitoare de TVA in Romania. Doresc sa import produse din China si sa le livrez in depozitele Amazon din UE ... (vezi toată discuția)
Care este monografia contabila si fiscala? daniems_daniems daniems_daniems O societate inregistrata in Romania este platitoare de TVA (microintreprindere). Va desfasura comert online cu amanuntul prin intermediul amazon. Societatea ... (vezi toată discuția)
Transfer marfa depozit sua către depozit romania DoamnaS DoamnaS Buna ziua, Ma confrunt cu următoarea situație în legătură cu care as aprecia foarte mult dacă mi-ati oferi niste informatii. Activitatea societății ... (vezi toată discuția)