avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 478 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Transfer marfa depozit SUA către depozit Romania
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Transfer marfa depozit SUA către depozit Romania

Buna ziua,
Ma confrunt cu următoarea situație în legătură cu care as aprecia foarte mult dacă mi-ati oferi niste informatii.
Activitatea societății este comerț marfa produsă în China și vândută pe Amazon SUA. Am hotarat sa transfer stocul de marfa in Romania pentru a fi vândută aici. Am inițiat deja procesul in sensul ca am transferat marfa de la depozitul Amazon la un alt depozit din SUA, care va trimite marfa către Romania.
Documentele pe care le am acum sunt: factura marfa de la producător cu numarul total de produse, rapoarte Amazon referitoare la vanzari și stoc rămas.
Intrebarea mea este: care sunt documentele necesare care trebuie să însoțească marfa din SUA in Romania?
Multumesc mult!

Alte discuții în legătură

Care este monografia contabila si fiscala? daniems_daniems daniems_daniems O societate inregistrata in Romania este platitoare de TVA (microintreprindere). Va desfasura comert online cu amanuntul prin intermediul amazon. Societatea ... (vezi toată discuția)
Tratament tva vanzari amazon usa Max22 Max22 Care este tratamentul TVA in cazul vanzarilor pe Amazon .Firma din Romania este platitoare de Tva ,iar stocul de marfa provenind din China ajunge direct un ... (vezi toată discuția)
Fiscalitate comert online usa - srl in romania rolandcostea rolandcostea Buna ziua, As dori o consultanta financiara in ceea ce priveste derularea unui business de comert online pe site-ul amazon.com avand un SRL inregistrat in ... (vezi toată discuția)