avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 623 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Pot recupera banii virați cuiva pentru un produs pe ...
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Pot recupera banii virați cuiva pentru un produs pe care nu l am primit niciodată?

Bună ziua, prin intermediul unei aplicații care facilitează vânzarea și cumpărarea de haine, am achiziționat și plătit un produs pe care nu l am mai primit. Plata am făcut o în contul persoanei respective, deci numele și contul bancar îl am, în schimb și a șters contul de pe aplicație, mie mi au ramas în telefon discuțiile conform cărora se obliga sa trimită prin posta un colet pe care l am plătit deja. Ce pot sa fac? Număr de telefon nu am, doar nume și cont.
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 06:11, 25 Martie 2018
Întrebați mai întâi banca dvs ce mecanisme există pentru astfel de situații. Ce a făcut vânzătorul se cheamă înșelăciune și pentru asta se face plângere la Poliție, dar fără date de identificare o să dureze. Depinde și de cât de mare e suma în cauză.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am comandat online dupa un site robertolo robertolo Buna ziua, Am comandat online un ceas dupa un site. Produsul s-a dovedit a fi un fake, numai ca l-am primit prin curier dupa numele unei persoane fizice, ... (vezi toată discuția)
Ce se intampla daca comanzi un colet, il achiti cu cardul si ... Robert779 Robert779 ce se intampla daca comanzi un colet, il achiti cu cardul si nu l ridici la livrare, nici din depozit pana il returneaza inapoi? Iti returneaza banii, poti ... (vezi toată discuția)
Ma numesc flaviu. pe data 1 decembrie 2020 am contactat un vânzător ... Flaviu12 Flaviu12 Ma numesc Flaviu. Pe data 1 decembrie 2020 am contactat un vânzător pe website-ul de anunțuri olx.ro pentru achiziționarea unui produs,respectiv telefon ... (vezi toată discuția)