avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1085 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Infiintare srl care vrea sa deschida o sala de ps4 la ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Infiintare srl care vrea sa deschida o sala de ps4 la tara

Salutare , Sunt un tanar care vrea sa deschida o sala de ps4. Locatia o am si as vrea sa stiu ce acte sunt necesare pentru a deschide srl sau un tutorial cu actele care trebuie facute si un total de plata? As vrea sa deschid aceasta afacere intr-un mendiu rural si as vrea sa stiu daca trebuie aprobare de la primar si cum fac cu licentele pentru jocuri ? Va rog frumos sa ma ajutati sunt la inceput de drum ! Multumesc
Ultima modificare: Duminică, 25 Martie 2018
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 17:39, 25 Martie 2018
Pentru partea de infiintare srl va rog sa cititi la adresa [ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Licente necesare sala jocuri ps4 Gyly22 Gyly22 As dori sa deschid o sala de jocuri ps4 si as vrea sa stiu ce licente imi sunt necesare . (vezi toată discuția)
Deschidere sala de jocuri ps4 - acte, conditii Leo16 Leo16 Vreau sa deschid o sala de jocuri ps4 ce acte îmi trebuiesc și ce condiții spațiul îl am . (vezi toată discuția)
Autorizatii sala de jocuri ps4/xbox one Christi21 Christi21 Doresc sa stiu de ce autorizatii am nevoie pentru a imi putea deschide sala de jocuri PS4/XBOX ONE. O sa am nevoie si de licenta pentru vinzarea bauturilor ... (vezi toată discuția)