avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 902 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Demisie scrisa de mana sau copie??
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Demisie scrisa de mana sau copie??

Buna ziua!!

Doresc sa stiu si eu daca mi-amm dat demisia iar colega de la resurse umane mi-a ratacito,se ia in considerare copia pe care o are dupa actuala demisie sau trebuie sa intocmesc alta???Tin sa precizez ca nu a fost inregistrata pana acum.

Va multumesc!!!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:27, 25 Martie 2018
Buna ziua,
Solicitati inregistrarea demisiei!
Cum demonstrati altfel ca ati depus-o?
Buna ziua,
Daca nu a inregistrat demisia atunci cand ati depus-o, fapta constituie contraventie. Pt a putea produce efecte juridice trebuie sa puteti face dovada inmanarii demisiei la acea data.
Puteti intocmi alta identica cu prima, pt a fi depusa la dosar in original.
Deci sa inteleg ca prin absurd,chiar daca au o copie.angajatorul meu trebuie sa aive demisia mea in original la dosar ca sa poata fi in regula si legal??Dar daca a apucat sa o inregistreze pe aceea chiar daca nu o mai are trebuie sa fac alta cu aceeasi data???

Va multumesc frumos!!!
Ultima modificare: Duminică, 25 Martie 2018
Cornel Vasile, Consilier juridic
Daca au ratacit-o cum mai au o copie de pe demisie?

p.s.
Incercati sa nu mai deschideti mai multe topicuri pe acelasi subiect.
Imi cer scuze daca am gresit ca am deschis mai multe topicuri.Chiar nu mi-am dat seama de greseala.
Au ratacit originalul si au ramas doar cu o copie la original.

Va multumesc si imi cer scuze inca o data pentru neplacerile create.

Alte discuții în legătură

Anulare demisie personala Alin1987 - 31 Alin1987 - 31 Buna ziua!!! Cazul este mai lung,asa ca nu o sa va plictisesc si o sa fiu direct la subiect: Vineri am fost chemat in birou de patronul meu care mi-a ... (vezi toată discuția)
Ce fel de exemplare se vor emite? oanaportar oanaportar Bună seara ! Vă rugăm frumos să ne lămuriți cu privire la felul exemplarelor emise în cazul unei Decizii interne. Decizia se emite doar în ... (vezi toată discuția)
Cand se inregistreaza demisia? flo1982 flo1982 Buna ziua, am rugamintea de a ma ajuta cu o informatie. Mi am dat demisia in data de 15 luna aceasta, cu preaviz de 15 zile. Cand se inregistreaza aceasta ... (vezi toată discuția)