avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 863 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... prenatal si postnatal 168 zile?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

prenatal si postnatal 168 zile?

as dori sa stiu daca prenatalul e de 168 zile in mod legal sau e doar un zvon..si daca da care e actul ce reglementeaza acest lucru....?
Cel mai recent răspuns: Gratiela Ratiu , Consultant resurse umane 09:50, 26 Octombrie 2009
Potrivit OUG 158/2005, concediul cumulat pre si postnatal este de 126 de zile calendaristice.
Eu nu stiu sa se fi modificat aceasta durata, desi au exitata unele declaraitii politice in acest sens.

Off topic: nu ajuta la nimic daca postati aceeasi intrebare de mai multe ori, in mai multe subiecte distincte.
Va rugam data viitoare cand deschideti o discutie sa o faceti intr-un singur topic. Acum poate a fost o greseala neintentionata :)
Discutia deschisa se continua in topicul respectiv cu folosirea butonului 'raspnde' din partea dreapta jos a oricaruia din mesajele postate/
Multumim!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prenatal si postnatal 168 zile? evelina.spiridon evelina.spiridon as dori sa striu daca prenatalul e de 168 zile in mod legal sau e doar un zvon..si daca da care e actul care reclementeaza acest lucru... (vezi toată discuția)
Indemnizatie cresterea copilului caty_catty2000 caty_catty2000 mie mi sa spus ca nu-mi pot lua prenatal pana nu am 12 luni pana la data la care ar trebui saintru in prenatal si nu sunt prea lamurita daca pot sa-mi iau ... (vezi toată discuția)
Unde depun concediul medical prenatal daca sunt in crestere copil? cristina_verbal cristina_verbal Buna ziua, Beneficiez de concediu crestere copil pana pe data de 28.06.2015, iar in luna iulie urmeaza sa nasc, data probabila 28. 07.2015. Unde trebuie sa ... (vezi toată discuția)